Një klub kinez ofroi në rreth 35-40 milionë euro për të nënshkruar me André Silva-n në janar, por Milan kishte refuzuar ofertën.

Ndërkohë Jorge Mendes është i pakënaqur me paraqitjet e lojtarit dhe dëshiron që Silva të shitet në verë, por Milan nuk i ka dhënë atij dritën e gjelbër dhe dëshiron të llogarisë në portugezin edhe për sezonet e ardhshme!

#FabrizioRomano – Gazetar Sportiv

#acmnews

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here