Në fund të ndeshjes, Alessio Romagnoli u ndal për të dhënë një deklarat për Rai Sport:“Ndeshje e bukur, luftuam, patëm mundësi për të shënuar shumë. Jemi të lumtur, e merituam. Kështu është futbolli. Ishte e rëndësishme të mos pësonim gol, kjo është meritë e të gjithë ekipit. Duhet të vazhdojmë të punojmë për të bërë edhe më mirë. Trajneri ka merita të madhe, ai e ka përcjellë atë intesintet dhe vendosmëri që na mungonte”.

#acmnews

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here