Gigio Donnarumma: “Juve na prit, do të marrim hak”. Në fund të ndeshjes, Gigio Donnaruma u ndal për të dhënë deklaratë për shtyp pas kualifikimit.

Ja se cfarë tha Donnarumma: “Merita është e të gjithë ekipit që bëri një lojë të mrekullueshme. Kemi punuar shumë për të arritur në finale, e kemi merituar. Ne jemi një grup i madh. Tani ne jemi më kompaktë, ata e kan më të vështirë të na kapërcejnë. Trajneri ka bërë një grup të madh, jemi gjithmonë se bashku, punojmë se bashku, është meritë e të gjithë ekipit dhe trajnerit. Kemi një përvojë të dy viteve më parë, që nuk e fituam atë finale, ne do të përpiqemi të marrim hak. Sic thotë trajneri, lodhja nuk ekziston, kjo është e gjitha një qështje e kokës”.

Donnarumma beri super paraqitje sot..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here