Shikoni disa nga çastet më të mira të tifozëve Rossoner brenda dhe jasht stadiumit, Curva Sud Milano:

https://twitter.com/twitter/statuses/974411069295820800

https://twitter.com/twitter/statuses/974387705948798977

 

 

Jasht stadiumit:

https://twitter.com/twitter/statuses/974396929483444225

https://twitter.com/twitter/statuses/974362403008864257

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here