Home benevento

benevento

AC MILAN WEEK REVIEW #14

In this weeks episode, I talk about the tragic draw against Benevento and the upcoming games against Bologna and Rijeka and also if Gattuso is the right man for the AC Milan job. AC MILAN WEEK REVIEW #14

MOST COMMENTED

GATTUSO: “KY CLUB ËSHTË NJË MAKINË PERFEKTE”

Rino Gattuso dhe Ricardo Rodriguez i’u drejtuan mediave përpara ndeshjes së kthimit në Europa League ME KËMBË NË TOKË "Ne do të punojmë në aspektet teknike...

The 4-3-3-Effect?

HOT NEWS